Fantastiskt!

Nästa termin ska jag läsa 48 högskolepoäng. Jag ska gå ett heltidsprogram, läsa två extra kvartfartskurser, och en liten extra minigrej.

Mina dygn kommer då att bestå av 38,4 timmar, mina veckor innefatta 11,2 dagar och det kommer att gå åt 6,72 veckor på en månad.

Jo men vi har kommit överens om det, tideräkningen och jag. Det är enda sättet.

Eller så får jag se det här som den perfekta undanflykten till att inte behöva städa. Jag kan ju faktiskt inte. Jag hinner ju inte. Jag måste ju faktiskt plugga, och sånt är ju viktigt. Mycket viktigare än städning.

Jag får förklara för barnen varför vi sover i små kojor av damm, och varför vi äter inget annat än flingor direkt ut kartongen, varför det inte går att duscha för att silverfiskarna har tagit över badrummet och bommat igen dörren inifrån, och vi får gå på toa i slasken i köket.

Jo men det är ju för att mamma pluggar förstås.. Sånt är ju viktigt. Jätteviktigt är det ju... att plugga jättemycket..






Make lööv, not wåår!

Allt som oftast när jag vaknar på morgonen har jag en låt "spelandes" i huvudet, sen går den som på repeat i skallen på mig hela dagen,  idag föll turen på Here comes the sun av The Beatles. Då kan det väl knappast bli något annat än en bra dag va?



Ibland blir jag arg..

Det händer att jag får lust att slå någon hårt i huvudet och skrika MEN DU HAR JU INTE FATTAT ETT JÄVLA SKIT!! Detta händer främst bland folk som verkligen inte har fattat ett jävla skit av hur man bör bete sig mot folk i allmänhet. Ni vet, sånt där sunt förnuft och eget ansvar som jag är så mycket för. Typ att man ska fan inte vara elak och man ansvarar för sina egna handlingar, det borde inte vara så svårt.

Tanken på karma får mig iallafall att misströsta lite mindre.. Det enkla faktum att what goes around comes around. Folk som trampar på folk kommer ju till slut själva att bli trampade på, när de själva inte längre orkar gå.

Fast varför skulle det kännas bättre för mig? Det är ju bara sorgligt.

Men man får ju lära sig den hårda vägen när man har huvudet uppe bland molnen och vägrar både se och höra.


Penisavund? (Eller var det bara bra längesen?)

Jag antecknar:

Nybörjare löser problem "på ytan" medan experter mer tar tag i roten av  problemet.


Och helt plötsligt tänkte jag då på en.......

Vad gör Malinen då?

Vad gör man när man har planerat att vakna tidigt pigg och utvilad, ta sig till gymmet lagom till öppningsdags, tentaplugga flitigt, få en riktigt bra start på en allmänt effektiv dag?

Jo.. man går och lägger sig alldeles för sent, komasover alldeles för länge, häckar på facebook fram till lunchtid ungefär, sen startar man en ny blogg.


Men dagen har ju fortfarande knappt börjat!

I can do it, I can do it, I can do it...

RSS 2.0