Redan?!

8 år har redan gått! Jag finner inga ord för att beskriva den tacksamhet och lycka jag känner för mina barn..

Världens coolaste Lilith blir hela 8 år idag. Nyss var hon en liten söt bebis, nu är hon en härlig unge med bestämda åsikter och en förkärlek till läxor av alla slag, dans och pyssel.

I morgon ska vi ta en eftermiddag på stan bara hon och jag. Jag älskar att hänga med henne! Hon är så klok.

 





Höruvajasägerelle?!

Jag känner en människa som är förpubertal som ett litet as och jättebra på att driva folk (mig) till vansinne, ett mattegeni som är så uttråkad i skolan att det inte längre finns någon lust att gå dit..


I've got 99 problems och högar av oläst studielitteratur... Men det löser sig.




Fick den på hjärnan..


Why is everybody so serious?


Det kan ni ju tro.

Folk som läser beteendevetenskap, psykologi eller pedagogik och liknande ämnen missleder en ju gärna i tron om att de människorna kanske skulle vara lite mer medmänskliga än andra, bry sig lite mer om sina medmänniskor och vara lite mer medvetna om ett sjysst sätt att uppföra sig på till exempel... Det ligger ingen som helst sanning i det. 

Att psykologifolk är sundare i huvuvdet än andra är bara bullshit, vad tror ni det är som får en intresserad av ämnet till att börja med liksom?



Nu räcker det.

Irriterad blir jag när jag gång efter annan får höra att jag inte kommer att klara av allt jag har på agendan.

Jag kan tala om för er gubbjävlar (ja, för det är bara såna det har varit) att ingenting är omöjligt! Och jag vet exakt vad jag gör, och jag fullkomligt älskar det jag håller på med, varenda liten del av det. Och ni kan ta erat jävla neggo-snack upp i rumpan, för jag blir så jävla trött på att höra eran skit. Ingen bryr sig om vad ni tror att ni vet! ÅÅÅHH!!! Galen blir jag!


you gonna wish you never had met me


RSS 2.0